Hirdetés

Februárban támad az Asura's Wrath demója

|

Érdemes lesz az ünnepek utáni hónapokban is a konzolok előtt ülni, ugyanis februárban érkezik az Asura's Wrath címet viselő, akciókkal tarkított játék PS3-as, illetve Xbox 360-as demója.

Hirdetés

A darab grafikai szempontból igen csak kecsegtetőnek tűnik, ugyanis az Asura’s Wrath motorháza alatt egy Unreal Engine 3-at találunk, amely szemkápráztató grafikát biztosít a játék és a játékos számára is.



Emellett azonban a 6 hőst szerepeltető masszív játékmenetet sem szabad elhanyagolni, amely meglehetősen fontos része a sikeres képletnek ebben az isteni csatákat feldolgozó játékban. Garantáltan sok gamer szívét megdobogtatja majd ez az ötletes darab, valamint a Capcom jóvoltából februárban érkező demónak köszönhetően lehetőségünk lesz kipróbálni és felmérni az Asura’s Wrath nyújtotta örömöket a konkrét vétel előtt. Bizony, nem rossz ez így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)