Hirdetés

Februári fejlesztések

|

Nem múlhatott el a február sem úgy, hogy ne csinosítgattuk volna tovább a király kis oldalunkat! AZ újdonságok felsorolása alant.

Hirdetés

Ha zavar a rengeteg poszt az adatlapodon, trollok kavarnak bele a vitába, most már egyértelművé teheted: Te vagy az úr a háznál! Mostantól mindenki moderálhatja a saját adatlapját, törölheted a nem szimpatikus hozzászólásokat.

Felhasználók aloldal: a felső menüben a skinválasztó mellett (jobb oldalon legalul) megjelent a Felhasználók gomb, amellyel a felhasználói aloldalakra juthatsz el. Ezentúl itt kereshetsz a többi GameStar user között, ha esetleg valakinek kiváncsi vagy az adatlapjára, megtekintheted a legaktívabb userek listáját, tájékozádhatsz az új tagokról, hogy melyik achievement kinek van meg, stb. stb. stb.
Ezek mellett rangsoroltuk az achievementeket, ezentúl Szezonális, Hardcore és Normál öcsikre bontjuk szét őket, nyilvánvalóan az első két csoportba tartozóakat a legnehezebb megszerezni, csak az igazán elkötelezett GameStar tagoknak vannak meg.

A normál öcsiket pedig az adatlapokon két sorba szedtük az eddigi egy helyett, hogy kevesebbet kelljen scrollozni a kommentekhez.

Ezekkel kapcsolatosan néhány új achievementet is bevezttünk.
Reméljük, a változtatások mindenkinek érdekesek lesznek, és hozzájárulnak az oldal felhasználói élményindexéhez :P.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)