Hirdetés

Februártól magyarul is olvasható a Bioshock regény

|

Rapture - A víz alatti város címmel kereshetjük majd a könyvesboltok polcain a Lektűr kiadványát.

Hirdetés

John Shirley idény nyáron megjelent Bioshock: Rapture című regénye rövidesen magyarul is megjelenik a Lektűr kiadó jóvoltából Popovics Ferenc fordításában, így aki hadilábon áll az angollal, de mindig is szerette volna megismerni az Atlanti-óceán közepén fekvő város történetét, a tervek szerint jövő februárban mehet is kedvenc könyvesboltjába.



Többet tudhatunk majd meg Rapture születéséről, az ötletgazda Andrew Ryanről, és mindazokról az eseményekről, amelyek végül 1959 szilveszteréhez, és a város bukásához vezettek.
A játéksorozat rajongóiként türelmetlenül várjuk a könyv hazai bemutatkozását, s amint ez bekövetkezik, feltétlenül elolvassuk, hogy megoszthassuk veletek élményeinket a februári, vagy márciusi - minden a megjelenés időzítésétől függ - GameStar Másvilág rovatának hasábjain.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)