Hirdetés

Fegyver nélkül nyert 5 meccset egyhuzamban, és még ezt is tetézni tudta egy Warzone-játékos

|

Oké, hivatásos e-sportoló, de ez akkor is emberfeletti teljesítmény. Ja, és azóta megismételte a csapatával.

Hirdetés

Hatalmas felhajtás övezte megjelenéskor a Call of Duty Modern Warfare 2-t, az Activision pedig egyelőre nem is szeretné, hogy ez alább hagyjon, ezért ingyenesen játszhatóvá teszi a többjátékos részt, közben pedig már az első raid is elérhetővé vált.

Miközben sokan a raidet próbáljuk teljesíteni, és imádkozunk az első Warzone győzelmünkért, egy profi e-sportoló és csapata 5 meccset nyert meg egyhuzamban, továbbá egy atomot is lehívtak úgy, hogy közben egyetlen fegyvert sem sütött el.

Hirdetés

Hozzátartozik az igazsághoz, hogy GUARD Gavin sehol nem jelenti ki, hogy egyébként sem ölt meg senkit, mindössze a fegyverek kerüléséről szól a rekord, ez azonban így is hatalmas eredmény, pláne, hogy egy nuke-ot is le tudtak hívni.

A klip már csak a végső pillanatokat örökíti meg, a klip alatt pedig mindenki csak az állát keresi, ahogy mi is. Az egészben az a legfélelmetesebb, hogy néhány órával később megismételték a lehetetlennek tűnő küldetést, és egy újabb nuke-ot élesítettek anélkül, hogy Gavin akár csak egy töltényt ellőtt volna. Vajon pajzzsal vagy robbanószerrel azért hozzájárult a sikerhez?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)