Hirdetés

Fehér Xbox One - már akár 600 ezerért a tiéd lehet

|

Ha visszavittétek az üvegeket és maradt egy kicsi az uzsipénzből, akkor itt csodás alkalom, hogy vegyetek magatoknak egy fehér Xbox One-t.

Hirdetés

Az Xbox One magyar megjelenését is tudjuk már és Angliában olcsóbb is lett a next-gen konzol, de ha nem tudtok várni és valami igazán exkluzív dologra vágytok, akkor itt a lehetőség.

Ha emlékeztek még a Microsoft azoknak a hű dolgozóknak, akik részt vettek az Xbox One fejlesztésében, adott egy-egy fehér konzolt, amire még azt is ráírták, hogy "Ezt én csináltam". Na, egy ilyen került most fel az Ebayre, akciósnak semmiképpen sem nevezhető 2700 dolláros áron. Ez barátok között is 600 000 forint. 

 

Persze ennyiért már nem csak a hozzákapott fehér kontroller, hanem egy másik fekete is jár hozzá. Illetve persze a Kinect. Az minden Xbox One-hoz van. És kell. Szóval, ha éppen van egy kis megtakarított pénzetek és már tényleg a világon mindenetek megvan, akkor erre tessék fáradni pénztkőtteni'.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)