Hirdetés

Fejeket behúzni, elkészült a Twisted Metal!

|

A God of War atyja visszatért kedvenc sorozatához, és új életet lehelt belé.

Hirdetés

Még 1995-ben indult a Twisted Metal máig komoly rajongótáborral rendelkező sorozata az első generációs PlayStation konzolon. A játék mögött álló vezető dizájner, David Jaffe karrierje is ezen a ponton vett olyan fordulatot, ami egyenesen - megfejelve 8 Twisted Metal és 2 God of War epizóddal - a világhírnévhez vezetett.



A történet nem sokat változott az évek során, a cél továbbra is a Twisted Metal bajnokság megnyerése a négy választható hős valamelyikének a bőrébe bújva és járgánya volánja mögé ülve. Válasszuk akár Sweet Toth (The Clowns), Dollface (The Dolls), Mr. Grimm (The Skull), vagy Preacher (The Holy Men) karakterét, az egyedi történeteket három lehetséges módon zárhatjuk majd le tetteink függvényében.



A végre aranylemezre került Twisted Metal komoly hangsúlyt fektet a többszereplős játékmódokra, osztott képernyőn legfeljebb négyen, míg a PSN-en keresztül akár tizenhatan is egymásnak eshetünk járgányainkkal törve-zúzva, lövöldözve-robbantgatva.
Az új játékmódok közül a Nuke Mode tűnik különösképp izgalmasnak, hiszen itt két frakció küzd egymás ellen úgy, hogy mindkettőnek meg kell óvnia egy-egy gigantikus fém szobrot, amit helikopterek emelnek a magasba. Ahelyett, hogy közvetlenül támadnánk a szobrokat, el kell kapnunk az ellenség vezérét, majd őt feláldoznunk ahhoz, hogy egy nukleáris rakétát lőhessünk ki a másik szoborra. A győzelemhez háromszor kell megismételni az előbb vázolt folyamatot.

A széria legújabb tagja PlayStation 3-on lesz elérhető február 17-től kontinensünkön és három nappal korábban az Egyesült Államokban. Jaffe tiltakozása ellenére a Sony PSN Passal lát el minden kópiát, ami nélkül a használt játék online funkcióit el lehet felejteni.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)