Hirdetés

Fejlessz, ne törődj a kalózokkal!

|

A szoftver- és játékfejlesztéssel foglalkozó Stardock fejese szerint a fejlesztőknek nem kellene a kalózokkal törődniük.

Hirdetés

Az úr véleménye a következő: ha valaki egy adott piacra fejleszt, akkor nem az egész felhasználói bázist veszi figyelembe, hanem csak a potenciális vásárlókat. Legalábbis a legtöbb szoftverfejlesztő ezt teszi. Nem így a videójátékokat készítők, akik folyton a kalózkodással vannak elfoglalva, pedig a kalózok nem képezik a célközönség részét. Példaként Trent Reznort hozta fel, aki szerinte rájött arra, hogy akiknek a zenéje szól, azok fizetni fognak a Nine Inch Nails albumokért, így felesleges azokkal az emberekkel törődnie, akik nem veszik meg és valószínűleg amúgy sem vennék meg műveit.

 

sandokan.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)