Hirdetés

Fejlesztések a GSO-n a kommentelésben első rész

|

Újabb fejlesztések élesültek, és hétfőn még újabbak fognak!

Hirdetés

Két kedves fejlesztés került élesítésre a mai nappal a gamestar.hu-n: amennyiben egy kedves cimboránk (vagy nem cimboránk, csupán netes ismerősünk) válaszol mélyértelmű sorainkra a "válasz" gomb segítségével (szemantikai szempontból még nem tudjuk a válaszokat elemezni, de ha összedobtok 40 új szerverre, akkor fogjuk), akkor a megadott emailfiókunkra kapunk egy értesítést róla.
Amennyiben valaki az adatlapunkra kommentelt, akkor is kapunk róla email értesítést.


Mindkét szolgáltatás a superheaderben lévő Beállítások menüre kattintva természetesen kikapcsolható.
A szolgáltatás az egész www.web4.hu portfólióra igaz lesz hétfőtől.
A fejlődés itt azonban még nem áll meg, hétfőn az alábbi fejlesztések élesülnek még:
- A nem feltétlenül szimpatikus, illetve szószátyár köcs... GSO tagtársainkat kitilthatjuk a GSO-s adatlapunkról, biztosítva a kulturált, baráti beszélgetés kialakulását, a bölcselkdeő elmélkedés bátorításával.
- A blog.web4.hu-n bekapcsolható módon kaphatunk email értesítést arról, hogy comment érkezett a blogunkba. Ez a kisebb blogok számára lesz hasznos funkció, a nagyobbak nyugodtan kapcsolják ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)