Hirdetés

Fejlesztőket keresünk!

|

Seeting fordul hozzátok segítségért. Rögtön át is adom a szót. "Kb. egy hete kezdtem el legújabb játékunk, a Killer Machine 3 fejlesztését. Egy multiplayer játékmódú sci-fi FPS-rõl van szó. A menü már 80%-ban kész, de egyelõre még nagyon kezdetleges, mivel a design-t én magam csináltam :D. Egy 3/4 éve írtam meg játék "motorját" Dark Basic Professional alá (akit érdekel, és kipróbálná, hogy még egyszerûbben tudjon FPS-t fejleszteni, annak szívesen "liszenszelem"). Jelenleg a játék tényleges multiplayer részét kezdtem el. Aki tudna segíteni a project elkészítésében az pls jelentkezzen az alábbi posztokra:

  • Level-Designer: Quake 3 Radiant-ot, Hammer-t, esetleg 3D Studio Max-ot ismerõ fejlesztõ
  • Zene szerkesztõre: pörgõs sci-fi zenék elkészítése mp3 formátumban
  • 3D Modellezõ: fegyverek illetve player skin-ek elkészítése 3D Studio Max-ban (formátum: 3ds; x) Ha minden összejön, akkor akár még szeptemberben lehetne játszani a játékkal. A játék fóruma: killertech.atw.hu/forum/index.php"

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)