Hirdetés

Fejlődik a PC-s játékipar

|

Csaknem 13 milliárd dolláros forgalmat generált a PC-s játékipar 2008-ban.

Hirdetés

A PC Gaming Alliance jelentése szerint igencsak jó üzletnek számít még mindig a PC-s játékok piaca. 2008-ban 12,7 milliárd dollár keringett a rendszerben, ezzel ismét ez a piac volt a legnagyobb, már ami a játékokat illeti.

A 12,7 milliárd dollár 18 százalékos növekedést jelent, tehát egyelőre nem kell attól tartanunk, hogy leírják a PC-t, mint játékplatform. Igaz a kiadók egyre több konzol exkluzív címmel állnak elő, de az tuti, hogy a PC sem tűnik el a süllyesztőben. A PC Gaming Alliance jelentése szerint a PC-s piac egyre növekszik, a gazdasági válság ellenére is, így nem kell parázni, hiszen egyre több új szereplő jelenik majd meg a piacon. Egy kis vérfrissítés, sosem árt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)