Hirdetés

Fejtsük meg az élet értelmét, egy kis ugrándozás segítségével

|

Mai Játéközön ajánlónkban egy igen érdekes, mindazonáltal elgondolkodtató alkotást mutatunk be.

Hirdetés

Lássuk hát, mit kínál nekünk ma, a jatekozon.hu.A játék címe egyszerűen: the game. A történet pedig, háttööö, szóval, olyan fura.Túlzottan sokmindent nem lehet ugyan csinálni benne, legalábbis az első néhány pályán, de legalább jókat lehet röhögni a két pálya között felvillanó bölcsességeken. Aki elég türelmes, és letol jónéhány pályát, az már ugrándozhat is néha, és a szerelem perzselő tüzét is szemügyre veheti. Mivel végigtolni sajnos nem volt időm, így nem tudom van-e valami slusszpoén, de amit eddig láttam az alapján, valószínűleg. van. Angoltudás nem árt a játékhoz, bár a képi poénok is egész jók néha. Hát így szombat délutánra szerintem ennél jobb nem is kell. Katt a képre.

 

the_game.jpg
 
the_game1.jpg
 
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)