Hirdetés

Fekete Párduc játékon dolgoznak a Middle-earth: Shadow of Mordor egykori fejlesztői

|

Az Electronic Arts bejelentette a legújabb stúdióját és annak Marvel-projektjét.

Hirdetés

A Marvel nemcsak a filmek és a sorozatok, hanem a videojátékok esetében is számos vasat tart a tűzben. A legjobban várt a PS5-exkluzív Marvel's Spider-Man 2, de emellett jön a Marvel's Iron Man a Motive-tól, a Marvel's Wolverine az Insomniactól, valamint a Skydance Media egyelőre cím nélküli projektje is, amelyben fontos szerepet kap Amerika Kapitány és a Fekete Párduc is. 

Az EA azonban most bejelentette, hogy még egy nevet felírhatunk a listára: az újonnan alapított stúdiója, a Seattle-ben székelő Cliffhanger Games egy Fekete Párducra fókuszáló alkotáson dolgozik.

Hirdetés

A projektet az a Kevin Stephens vezeti, aki a Monolith Productions feje volt a Middle-earth: Shadow of Mordor, valamint Shadow of War fejlesztései során, és természetesen hozott magával olyan fejlesztőket is, akik szintén dolgoztak ezeken a címeken. Emellett a Cliffhanger Games munkatársai között olyan veteránok is helyet kaptak, akik megfordultak a Halo, a God of War, valamint a Call of Duty franchise-ok környékén is, szóval bőven van tapasztalatuk. Stephens szerint elkötelezettek amellett, hogy a legjobb és leghitelesebb Fekete Párduc-élményt hozzák el, amiben nagy hatással lehetünk majd a sztori alakulására, és felfedezhetjük Wakanda világát. 

Az nem derült ki, hogy milyen platformokra és mikor számíthatunk a megjelenésre, de az igen, hogy egy AAA-kategóriás, egyjátékos akció-kalandról van szó, amelynek a logóját már meg is mutatták: 

Stephens szerint még a fejlesztés elején járnak, de a Marvel Gamesszel működnek együtt annak érdekében, hogy biztosítsák: Wakanda minden aspektusa, technológiája, hősei és a saját eredeti történetük olyan részletességgel és hitelességgel kerüljön feldolgozása, amilyet a Fekete Párduc világa megérdemel. Mi a véleményetek a projektről?

A kiemelt kép a Marvel's Avengersből van, nem ebből a játékból. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)