Hirdetés

Fél éves a Gamemania sorozat

|

Sokan azért nem vesznek meg újonnan játékokat, mert azok nagyon drágák - ilyenkor érdemes várni, hogy ugyanezek a játékok budget kategóriába kerüljenek.

Hirdetés

Szeptember közepén ünnepelte "feledik születésnapját" a GAMEMANIA, amely pont egy ilyen budget-címeket felvonultató játéksorozat.

Gondolom, akik jártatok már olyan boltban, ahol PC-s játékszoftvereket árulnak, már biztos láttatok egy-két Gamemania címet. Narancssárgában pompázik a sorozat, amely olyan címekkel büszkélkedhet, mint a GTA Trilógia (az első 3 GTA-val), a GTA Vice City, Bioshock, Mafia, Max Payne Antológia, Warhammer 40K: Dawn of War és persze még van jócskán érdekes cím (a galériában megtekinthetőek).  Szívből gratulálunk a fél éves "csöppségnek", legközelebb az egy éves szülinapi partin találkozunk! Addig is érdemes figyelni a Gamemaniát, mert olyan címek várhatóak hamarosan, mint a S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobil, Fallout Collection és a Company of Heroes - természetesen a sorozatot jellemző 2490 forintos árban.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)