Hirdetés

Fél tucat lemezen terpeszkedik majd a GTA V?

|

Már a Grand Theft Auto széria negyedik képviselője sem érte be kevés hellyel a merevlemezünkön, de állítólag a Rockstar csúcsot dönt az ötödik fejezettel a méretezés terén is.

Hirdetés

A kiadott előzetesek és képek alapján a Grand Theft Auto újabb mérföldkövet szeretne meglépni, hiszen méretében, lehetőségeiben és külalakjában is rákíván verni a 2008-as elődre. Vajon a lemezek számainál is megfigyelhetjük majd ezt a drasztikusan növekedő tendenciát?

Az S&R magazin meg nem nevezett forrásokra hivatkozva tudni véli, hogy a Grand Theft Auto V akár fél tucatnál több lemezen is terjeszkedhet a PC-s kiadás esetében, ami annyit tesz, hogy akár 60 GB méretűre is duzzadhat a teljes játék és ebben még nincsenek benne a megjelenés után várható javítások, valamint kiegészítések. A pletykát elindító magazin azzal magyarázza az imént elhangzott adatokat, hogy már a GTA IV is 10-15 gigás mérettel büszkélkedhetett, az pedig négy évvel ezelőtt volt, annál pedig minden tekintetben sokkal nagyobb számokkal kell terveznünk az ötödik fejezet esetében.

Szerintetek lehetséges, hogy a Rockstar a pletykában elhangzott mérettel kívánja majd áruba bocsájtani következő portékáját vagy túlzásnak érzitek a megsaccolt adatokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)