Hirdetés

Felejthető alakítást nyújtott a pankrátornak álló Logan Paul

|

A bokszolóként is próbálkozó netceleb ezúttal a WWE ringjében vitt be néhány ütést, de nem ájultak el tőle a kritikusok.

Hirdetés

Habár Logan Paul még csak 26 éves, kétségkívül hosszú utat járt be azóta, hogy 2013-ban megkapaszkodott a köztudatban az egykori videós platform, a Vine sztárocskájaként. Paul ma már nem csak egy 23 millió feliratkozóval bíró YouTube-csatorna arca, de időközben a bokszba is belekóstolt, tavaly még a nehézsúlyú világbajnok Floyd Mayweather ellen is kiállt egy kirakatmeccsre, amin fellelkesülve Mike Tysont is provokálni kezdte.

A Pokemon-kártyákkal seftelő, nagyszájú netceleb a pankráció világával is szoros kapcsolatot ápol, hiszen már többször is szerepelt a WWE (World Wresting Entertainment) műsoraiban, tegnap pedig egy újabb fellépést könyvelhetett el.

Hirdetés

A youtuber ezúttal az 1993 óta futó WWE Raw sztárvendége volt, a sztori szerint Michael Gregory Mizanin, azaz The Miz hívta segítségül, hogy végre legyőzhesse Rey Mysteriót és fiát, Dominik Mysteriót, akik korábban csúnyán elgyepálták a WWE Elimination Chamberben.

A néhány perces visszavágó egy kis kötelező verbális adok-kapokkal kezdődött, de már itt elcsattantak az első ütések. A meccs kimenetelét még nem lőnénk le, előbb lessétek meg a videót, bár valószínűleg nem ettől fogtok beleszeretni a pankrációba:

Paul segítségével tehát a kissé túlöltözött The Miz végre bosszút állhatott az ősellenségein, a youtuber pedig bezsákolhatott egy újabb "győzelmet". Hogy a fellépését miként értékelték a műfaj rajongói és a kritikusok, azt talán a CBS Sports összefoglalója tükrözi a leginkább:

"Ez határozottan azoknak a dolgoknak a listájára tartozik, amiket úgy tett meg a WWE, hogy senki sem kérte tőlük. Ők viszont bármit elkövetnek egy kis figyelemért, és az már bizonyos, hogy a WWE imád hírességeket dugni a WrestleMania-meccsekbe, ahol egy-két hónapig gyakorolhatnak, és kidolgozhatnak egy gondosan összerakott mérkőzést. A celebek iránti rajongás igazából eléggé alacsonyan szerepel a WWE legnagyobb bűneinek lajstromán. Mégis, Paul kínosnak tűnt a koponyatörő fináléja közben, és az egész  [alakítás] hangulata egy kicsit szokatlan volt."

Ezek alapján nem valószínű, hogy Paulra fényes karrier várhat a WWE pankrátoraként, de sosem lehet tudni, főleg, hogy most éppen egyetlen bokszmeccs sincs neki kilátásban. A korábbi összecsapásai nézettsége alapján viszont nem valószínű, hogy közel lenne a cirkusz vége, a következő ellenfelei között Vitor Belfortot, Tyron Woodley-t és Oscar De La Hoyát is emlegetik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)