Hirdetés

Felfújható egér a strandra

|

Egy valamire való gamer strandtáskájából nem hiányozhat a legújabb őrület, naptej mellé trendi felfújható USB-s egér dukál!

Hirdetés

Minden idők legpraktikusabb és egyben leggeekebb PC-s kiegészítőjét van szerencsénk bemutatni a felfújható Jellyclick egér személyében. A mindössze néhány grammos csöppséget két egészséges fújással lehet akcióképessé tenni, leengedni pedig - a végén található szelepnek hála - körülbelül ugyanennyi idő. Az átlátszó színben megvásárolható gumirágcsálón nem csupán két egérgombot találunk, de további kettő akár görgőként is funkcionálhat. PC-hez USB csatlakozójával képes kapcsolódni, az optikai szenzor érzékenységéről viszont sajnos nincs adatunk, de valószínűleg nem e miatt fogjuk a Logitech G5-öst a kukába dobni. Nagy előnye viszont, hogy szimplán elvegyülhetünk vele a geekek között, ráadásul akkor sem lesz semmi baja, ha rálöttyintünk egy kis kólát, vagy mérgünkben elkezdjük vele az asztalt verni. Azért én személy szerint egy felfújható billentyűzetre is befizetnék.

James Bond is ezt használja...
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)