Hirdetés

Felgyújtotta egy Twitch-streamer Jaguarját egy elborult rajongó

|

Egészen extrém módszert választott hódolata kifejezésére.

Hirdetés

A Twitch-streamelésnek alapvetően egy végtelenül ártalmatlan folyamatnak kellene lennie: valaki közvetít, a többiek nézik, amikor pedig vége a műsornak, mindenki megy a dolgára. A valóság azonban gyakran mást mutat, így a platform olyan súlyos jelenségekkel küzd, mint a swatting, a szabadon terjedő gyűlöletbeszéd vagy a deepfake-pornók áradata.  

Most pedig egy elborult rajongó miatt szörnyülködhetünk egy sort, aki azzal fejezte ki a hódolatát az egyik streamer előtt, hogy felgyújtotta annak autóját.

Hirdetés

Az áldozat egy fehér Jaguar F-Type, amely a közel 600 ezer feliratkozóval bíró Kylee Carterhez, vagyis justfoxii-hoz tartozott. A 25 éves videós 2015 óta aktív a Twitchen, ahol többnyire Fortnite-tal és Counter Strike-kal szórakoztatja a nézőit, de az Instagramon is van egy 127 ezer követővel bíró fiókja. Carter nemrég a nyaralását töltötte, amikor egy éjszaka egy megszállott rajongója megjelent az ohiói otthona előtt, és egy égő vödröt a motorháztetőre helyezve lángra lobbantotta a felhajtón parkoló sportkupét. Az eredmény a Twitteren látható, a luxusjárgány teljesen kiégett.

Justfoxii később egy YouTube-videóban mesélt a történtekről, amelyből kiderült, hogy az édesanyja azonnal értesítette, amikor észrevette a lángoló járművet, de ő értelemszerűen semmit sem tudott tenni azon kívül, hogy a kamerákon keresztül a távolból szemlélte a lángok martalékává váló autóját.

A támadásban szerencsére senki sem sérült meg és az elkövetőt is sikerült elfogni, akiről kiderült, hogy 700 mérföldet, vagyis több mint 1100 km-t autózott a gyújtogatás kedvéért. Carter most bejelentette, hogy már hosszabb ideje gondokat okoznak neki a stalkerek, a mostani incidens hatására pedig határozatlan időre csökkenteni fogja az online aktivitását.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)