Hirdetés

Felhasználói adatokat loptak az Epic-től

|

A hackerek valamilyen oknál fogva mostanában a játékostársadalmat támadják.

Hirdetés

A Sony Online Entertainment, a PlayStation Network, a Square Enix és Codemasters után most itt egy újabb áldozat: az Epic Games.

Az Epic Games weboldalát és fórumait nem lehetett elérni ideig-óráig, mivel hackertámadás érte őket. Tim Sweeney, az Epic alapítója elmondta, hogy e-mail címeket és titkosított jelszavakat lophattak el az ismeretlen tettesek. Az Epic rögtön letiltotta az érintett felhasználói fiókokat, és értesítette azok tulajdonosait. Szerencsére egyetlen bankkártya hozzáférést sem tudtak eltulajdonítani, úgyhogy az Epic megúszta egy "kisebb" támadással.

Pénteken adtuk hírül, hogy Spanyolországban letartóztattak három Anonymous tagot, akiket a PSN támadásával vádolnak. Három ember azonban semmi ahhoz a rengeteghez képest, akik jelenleg is aktívak. Mostanság vajon miért szaporodtak meg a hackertámadások? És miért irányulnak a játékipar ellen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)