Hirdetés

Felhasználói óhajok alapján frissült a bankrablás

|

A Payday The Heist egy nagyszerű, co-op-ban játszható bankrablós játék, melynek frissítése a játékosok kívánságai alapján történt.

Hirdetés

Relatíve kevesen tudnak az Overkill Software játékáról, melyben a feladatunk bankok kirablása, de nem is akárhogyan. Fúrás, túszejtés, robbantás, hősködő biztonsági őrök, támadó kommandósok, könnygáz, minden van.

A kooperatív módban játszható játékban a legnagyobb buli, hogy barátainkkal együtt tudunk bankot rabolni és felosztani a feladatokat, hogy amíg az egyikünk fúr, addig a másik fedezi a bejáratot, megkeresi az igazgatót, stb. A játékhoz néhány nappal ezelőtt érkezett frissítés azokat a dolgokat tartalmazza, melyeket a játékosok hiányoltak eddig:

- a szerverek nehézség szerint listázhatóak,
- a szerver engedélyzehető drop-in-re,
- a szerveren megadhatjuk a reputációs limitet, így az alacsonyabb értékkel rendelkező játékosok nem tudnak csatlakozni,
- az előbb említett lehetőségek játék közben is változtathatóak,
- Bulldozernél előforduló játékösszeomlás javítva (az FW bankban),
- a visszaszámlálok nullázása javítva,
- a chat problémái javítva,
- Hard szinten növelve a nehézség, és fejlesztve az AI logikája a csoportos támadások hullámaiban
- az ellenfelek gyorsabban hoznak döntést.
 
 
Aki még nem tette meg, annak mindenképpen tanácsos kipróbálni a játékot, mert nem a szokványos klisék mentén dolgozik, és bankot rabolni szórakoztató a haverokkal.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)