Hirdetés

Felhívás újabb nyereményjátékra!

|

Ismételten nyereményjátékra invitálunk benneteket, ezúttal még könnyebb feladvánnyal készültünk számotokra!

Hirdetés

Hétfőn nyilvánosságra hozott GSTV kvízjátékunk kapcsán kissé elszabadultak az indulatok, Flatline páncélzatán verbális atrocitások kopogtak. Azon tisztelt olvasóink, akik valamilyen oknál fogva lemaradtak a GSTV nyereményjátékról most kapnak egy második esélyt! Ezúttal még egyszerűbb feladatotok lesz, mint az általunk prezentált kvízben. Első lépésként figyelmesen olvassátok el a most következő sorokat, ugyanis megpróbáltunk benne elrejteni egy linket, de nem sikerült, mivel automatikusan félkövérré változott és besárgult. Annak érdekében, hogy elrepülhessetek Középföldére kattanjatok a http://www.gamekapocs.hu/nyeremenyjatek/ linkre és kövessétek az ott található utasításokat. A nyereményjáték tárgyát szintén a http://www.gamekapocs.hu/nyeremenyjatek/ oldalon találhatjátok, meglátjátok, örülni fogtok neki. Sok sikert mindenkinek!


Eme játékot lehet megnyerni, részletek a képre kattintva

ez_nem_segit.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)