Hirdetés

Fellőtték a Lost Horizon honlapját

|

Klasszikus kalandjáték az 1930-as években. Tibet, Hong Kong, Marokkó. Misztikus titkok, és néhány náci. Nem, nem az új Indy játékról van szó.

Hirdetés

A Lost Horizon ettől függetlenül igencsak ütősnek tűnik. A Secret Files alkotói egy klasszikus point&click játékot vadítottak meg a kor szinte minden vívmányával. A grafika hangulatos, pörgős akciójelenetek pezsdítik az ember vérét, és az út végén vár ránk egy csinos hölgyike.

A jó kalandjáték receptje körülbelül ennyi. Vegyük hozzá, hogy a Lost Horizon olyan helyszínekkel operál, mint Hong Kong, vagy Marokkó, és szerintem kész is a játék. Főszereplőnek vegyünk egy cinikus ex-katonát, aki jelenleg csempészkedik ártatlanul, borostás, morcos, de a szíve arany, hiszen eltűnt barátja felkutatására indul Tibetbe. Sajnos azonban gonosz nácik, és misztikus titkok akadályozzák, és még a világ sorsa is veszélybe kerül. Látogassatok el a honlapra Ti is, érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)