Hirdetés

Felmérés - A nők többet költenek virtuális cuccokra, mint a férfiak

|

Nem csak az életben szeret shoppingolni a fehérnép.

Hirdetés

Egy új páncél, egy csini skin, egy új pet; olcsó apróságok, melyekért talán könnyebben kinyitjuk a pénztárcánkat, mint a borsos árú komplett játékokért. De vajon a nők vagy a férfiak költenek többet a virtuális javakra?

Egy friss tanulmány szerint a hölgyek a virtuális térben is szívesen shoppingolnak, csak úgy, mint a való életben. Mi több; ebben jócskán megelőzik az erősebb nem képviselőit. A felmérés során 2221 megkérdezett 78%-a volt férfi, de a hölgyek viszonylag csekély jelenléte is elég volt a papírforma borulásához. A tanulmányból kiderült, hogy egy évben a nők kb. 50 dollárnyi játékbeli fizetőeszközt tapsolnak el a 25 dollárt költő férfiak ellenében. Az igazi pénzen vásárolt virtuális itemek terén is hasonló a helyzet. Itt a nők átlagban 55 dollárt költenek egy évben, szemben a férfiak 30 dollárjával. Minden virtuális költekezést összegezve és átlagolva pedig kiderült, hogy a gyengébbik nem a maga 80 dollárjával bizony erősebb a költekezésben, mint a 60 dollárt elköltő férfiak. Tanulság? El kell dugni párunk elől a bankkártyát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)