Hirdetés

Felmérés: Japánban súlya miatt bukott az Xbox 360

|

Ismételten megelőzte vetélytársait az Xbox 360 Japánban, habár jelen esetben nem konzoleladási statisztikák képzik híranyagunk forrását.

Hirdetés

A szigetországban tevékenykedő ASCII Media Works kérdezőbiztosai arra voltak kíváncsiak, hogy a konzoltulajdonosok mennyire elégedettek masinájukkal, illetve a leendő vásárlók milyen véleménnyel vannak az egyes rendszerekről. A válaszadóknak hat kategóriában kellett pontozniuk a játékrendszereket: ár-érték arány, kiemelkedő szoftverek változatossága, grafika minősége, dizájn, méret/súly és a tulajdonosok ismertségi körében ugyanazon konzollal rendelkezők száma.

Végeredményeket tekintve az Xbox 360 hatalmasat bukott a méret/súly és a hasonló konzollal rendelkező ismerősök kategóriában, azonban 78.3 pontot szerzett a maximálisan megszerezhető 100-ból, ezzel pedig mezőnye fölé kerekedett. A legrosszabb eredménnyel a PlayStation 3 valamint a Wii rendelkezik, mindketten 70.6 pontot szereztek. A PlayStation 3 kizárólag a vizuális megjelenítés kategóriában kapott magas értékeléseket, míg a Wii minden téren elszürkült a középmezőnyben.

Összesen 72 ponttal zárt a DS, legnagyobb riválisa éppen megelőzte 73.2 pontjával. Emellett fény derült arra is, hogy az Xbox 360 tulajdonosok játszanak legtöbbet egy héten, egészen pontosan átlagosan 28.8 órát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)