Hirdetés

Felmerült a MadWorld folytatásának lehetősége

|

A kisgyermekes családok körében oly népszerű Wii alkotáshoz folytatásokat készíthet a Platinum Games, amennyiben a játékosok is úgy kívánják.

Hirdetés

Sorozattá bővülhet a brutális játékmenettel rendelkező MadWorld, minderről Sean Ratcliffe nyilatkozott. Elmondta, hogy a MadWorld eddig beérkezett statisztikai adatai alapján joggal reménykedhetünk újabb epizódban.

A SEGA America képviselője bizakodásra okot adó visszajelzésekről (pedig a várakozásokhoz képest gyengébben teljesített a MadWorld) adott tájékoztatást, azonban eladásokat tekintve az elkövetkezendő hónapok kulcsfontossággal bírnak majd a játék jövőjében. Márciusi megjelenése óta szépen hozott a konyhára, kiadója ennek fényében még magasabb eladási mutatókban reménykedik.

Sean Ratcliffe szerint a SEGA játékai nagyszerűen teljesítenek a Nintendo konzolján (világszerte több mint 10 millió eladott Mario & Sonic at the Olympic Games példánnyal büszkélkedhetnek) és egyéb vállalatokkal ellentétben hiszik, hogy közönségvonzó platformot támogatnak. Előzetesünkből többet is megtudhattok a MadWorld kétszínűségéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)