Hirdetés

Feltámadhat a Master of Orion és a Star Control

|

A Galactic Civilizations és a Sins of a Solar Empire kiadója új életet lehelne két méltatlanul elfeledett sorozatba.

Hirdetés

Brad Wardell, a Stadock atyaúristene a gamasutra.com-on keresztül ömlesztette az olvasókra a jövendőre vonatkozó terveit és elképzeléseit. Mint ismeretes, nem is oly régen rántották le a leplet az eredetileg Master of Magic remake-nek szánt Elemental: War of Magic című alkotásról. A jogokat viszont nem sikerült megszerezni, így kénytelenek voltak más irányba elvinni a fejlesztést.

Star Control 2

scontrol2.jpg


Hasonló lehet a helyzet, a tervezett Star Control és Master of Orion felújításokkal. Amíg nem sikerül bezsebelni a jogokat az Activision Blizzard-tól, ill. az Ataritól, addig csak álom marad Wardell úr elképzelése. Amennyiben mégis sikerülne egyezséget kötni a két jogtulajdonossal, akkor mindkét trilógia borzalmasra sikeredett záró darabját igyekeznének sosem létezettnek tekinteni, s inkább a sajtó és a játékosok által is körülrajongott korábbi részek alapjaira építkeznének.

Master of Orion 2: Battle at Antares

orion2.jpg


Wardell szeretne mé egy RPG-t is fejleszteni, amihez már lassan összeáll egy második teljes értékű belső csapat. A tervek szerint a KotOR és a Baldur's Gate mintájára készítenék el a party-alapú, izometrikus nézetű alkotást.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)