Hirdetés

Feltörték a Splinter Cell honlapját

|

Valószínűleg néhány orosz jóakaró munkáját dicséri, hogy a splintercell.com jelenleg cirill betűkkel figyelmezteti az Ubisoftot az internetes adatvédelem biztonságáról

Hirdetés

Ciki. Oroszország informatikában és programozásban mára nagyhatalommá nőtte ki magát, ami nem csak az ott készülő játékok ugrásszerűen megemelkedett számában jelentkezik.


Az Ubisoft ma sajnálattal tudatta Twitteren keresztül az egybegyűltekkel, hogy a splintercell.com bizony sikeres hackertámadás áldozata lett, s hogy gőzerővel dolgoznak a probléma megoldásán. Az oldal jelenleg is úgy néz ki, ahogy a vélhetően orosz hackerek hagyták. Egy cirill betűs töltőképernyő után még több cirill szöveg jelenik meg, ami a google tanslate szerint az adatok védelmének fontosságára hívja fel az Ubisoft figyelmét. Ugye milyen rendesek ezek a hackerek?

A splintercel.com jelenleg is ebben a formában tekinthető meg. A cirill szöveg google fordításban magyarul és angolul:


"Esetenként a biztonsági rendszert ki kell kapcsolni a tervezett munka és az adatok védelme. Az ilyen munka lehet egy biztonsági rést a külső veszélyekkel szemben. Így minden ki lenne a véletlenszerű jellege szerint véletlenszerű minta Delta-3-6-Oscar"

"Occasionally the security system will be switched off for planned work and data protection. During such work may be a breach in security from external threats. Thus, all off would be a random character in accordance with a random pattern of Delta-3-6-Oscar"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)