Hirdetés

Feltörték a Tekken 8 bétáját, nem örülnek a fejlesztők

|

Minden óvintézkedés ellenére megtörtént ugyanaz, mint a Street Fighter 6-tal.

Hirdetés

Lezárult hétfőn a Tekken 8 zárt hálózati tesztje, melynek keretében sokan kipróbálhatták a játék karaktereit, és megkóstolhatták annak új rendszereit. Az első benyomásainkat az új epizódról hamarosan elolvashatjátok majd, de amíg mi rendeztük a gondolatainkat, addig néhányan nem a játszással voltak elfoglalva.

A Tekken 8 bétáját sikerrel feltörték, lehetővé téve ezzel az offline edzést. Hasonló helyzet állt elő a Street Fighter 6 bétája után is, de míg a Capcom csak meglehetősen későn reagált arra a szituációra, addig a Bandai Namco azonnal közölte álláspontját a feltört bétával kapcsolatban.

Hirdetés

A kiadó kihangsúlyozta, hogy a Tekken 8 CNT nem hivatalos forrásból való letöltése és terjesztése illegális, és mindenki, aki részt vesz ebben, az megszegi a játék felhasználásának feltételeit. Ennek okán minden játékost, akit rajtakapnak a CNT engedély nélküli futtatásán, eltilthatnak minden hivatalos Tekken versenytől. Ebbe természetesen beletartozik a világ legnagyobb megmérettetése, a Tekken World Tour is.

Ha valaha fontolgattatok komolyabb karriert a verekedős játékok arénájában, úgy nem ajánljuk a feltört verzióval való ügyeskedést.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)