Hirdetés

Feltörték az Eidos és a Deus Ex weboldalakat, adatokat loptak el

|

Úgy tűnik, a hackerek mozgolódnak, újabb hivatalos oldalakat törtek fel.

Hirdetés

A Sony Online Entertainment és a PlayStation Network persze más kategória, hiszen sokkal több embert érint, de mindenképp érdekes, hogy feltörték az Eidos és a közelgő Deus Ex: Human Revolution weboldalait, sőt.

Több, mint 80000 felhasználói adatot is eltulajdonítottak az oldalakról! A regisztrált játékosok most aggódhatnak, vajonmit is tartalmaznak ezek az adatok... Továbbá az is lehetséges, hogy a Human Revolution forráskódját is elemelték. Ismét előkerül az Anonymous csoport neve, ugyanis őket vádolták meg a támadással. Talán emlékeztek még rájuk, a Sony incidenst is az ő számlájukra írták, de biztosat senki sem tud.

A Deus Ex: Human Revolution (jeles kollégám, Chavalier ezt várja a legjobban idén) augusztus 26-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Reméljük, nem fognak kiszivárogtatni egy félkész verziót...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)