Hirdetés

Feltörték a kalóz kikötőt

|

A The Pirate Bay oldal tulajdonosainak eddig maximum a jogvédő szervezetek haragjával kellett szembenézniük, ám a napokban új ellenséget szereztek maguknak.

Hirdetés

A torrent oldalként funkcionáló honlap blog rendszerét nézték át alaposan azok a támadók, akik egy biztonsági rést kihasználva bejutottak az oldalra, azaz feltörték azt. A ténykedésük szerencsére nem lett végzetes, mivel csak a felhasználói adatbázishoz jutottak hozzá, amiben a jelszavak titkosítva szerepeltek. Az oldal tulajdonosai megnyugtattak mindenkit, hogy nincsenek veszélyben az adatok, csupán a nevekhez férhettek hozzá a támadók, hála a titkosítási algoritmusoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)