Hirdetés

Felújított Bloodborne jöhet PC-re és PlayStation 5-re

|

Azt pletykálják, hogy a FromSoftware sikerjátéka két további platformot is meg fog hódítani a jövőben.

Hirdetés

Nem is fér kétség hozzá, hogy a Bloodborne az egyik legnépszerűbb PlayStation 4-exkluzív, ami kihívásokkal teli játékmenetével ráadásul alaposan meg is tudta izzasztani a rajongókat. Egy friss pletyka szerint pedig nemsokára új formában térhet vissza közénk a kaland.

Hirdetés

Egy Sloth Mom nevű Twitter-felhasználó korábban már beszélt arról, hogy a Bloodborne esetleg PC-re is megjelenhet, ami már önmagában elég izgalmasnak hangzik, de úgy tűnik, hogy lehet még fokozni a dolgot. Sloth Mom nemrég arról írt a közösségi oldalon, hogy a játék PC-s verzióját elvileg az elhalasztott PS5-ös bemutató során jelentették volna be, illetve időközben azt is megosztotta velünk, hogy nem is egy sima portról van szó, hanem egy Remastered vagy HD kiadásról, ami az asztali gépek mellett PlayStation 5-re is megjelenik.

Persze még kiderülhet, hogy korai volt az öröm, hiszen hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett, de valószínűleg sokan jobb kedvre derülnének, ha újabb platformokra is ellátogatna a FromSoftware címe. Habár túl nagy ráncfelvarrásra valószínűleg nincs szüksége a Bloodborne-nak, hiszen még mai szemmel is egészen ütős a látványvilága.

Ti örülnétek, ha végül igaznak bizonyulna ez a pletyka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)