Hirdetés

Felütötte fejét az első fizetős Xbox 360 avatár

|

Összekuporgatott Microsoft pontjainkon egyedi avatárokat vásárolhatunk, már megérkezett első képviselőjük.

Hirdetés

Jerry Johnson néhány nappal ezelőtt megejtette, az elkövetkezendő hat hónapban folyamatosan pumpálják majd az avatárokra felaggatható ruhácskákat. Az Xbox Live termékmenedzsere halálosan komolyan gondolta kiköhögött szavait, próbálná átrázni a virtuális bábukra ráakaszkodott felhasználókat. Korábbi nyilatkozatára hivatkozva kijelenthetjük, a dögös rucik komplett témacsomagokban látnak napvilágot, feltehetőleg háttereket, új ikonokat és egyéb grafikai kiegészítőket találhatunk majd tartalmukban. Egyben biztosak lehetünk, a Microsoft által kiadott pakkok ingyenesek lesznek, nem úgy, mint egyes isteni üzleti érzékkel megáldott fejlesztővállalatok avatárjai.

Várható volt a térítéses karakterek megjelenése, de nem ilyen hamar. A From Software megkezdte - és ezzel úttörőnek számít az avatárok jóárasításának üzletágában - Ninja Blade csomagjának értékesítését. Az általuk kínált, 250 MS pontért vesztegetett batyujukban háttérképek és öt darab ninjahacukába öltöztetett, különleges avatár kapott helyet. Mint említettük várható volt, biztos vagyok benne, hogy az avatárok jelentősége a jövőben csak növekedni fog, elképesztő marketingakciókat építhetnek állandó mosolyuk mögé, pillanatok alatt tömeghisztériát válthatnak ki világszerte népszerű játékokhoz kiadott limitált számú (összesen szétosztanak mondjuk 20 darabot) és speciális karakterekkel. Az Xbox 360-hoz hozzácsapott kis fickókról és lánykákról a New Xbox Experience bemutatónkban olvashattok részletesebben.

paidavatars.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)