Hirdetés

Játék, ami megváltoztatja a szoba fényeit

|

A Philips új Hue elnevezésű égőkezelő rendszerének köszönhetően, a videojáték fogja kapcsolgatni nappalid fényeit, ami egy új szintre emelheti az élményt.

Hirdetés

Érdekes együttműködés kezdődött el a Frima Studio és a Philips között. Az indie fejlesztők co-op platformer játéka, a Chariot egy meglepő új funkcióval bővül, jelenleg csak Xbox One-on.

A Philips új fényvezérlő rendszere, a Hue összekapcsolódik a játékkal és a kocsitologatás közbeni események szerint fognak változni a felszerelt égők által biztosított fényviszonyok. Például ha ellenség támad ránk, a Hue egységek pirosan kezdenek el villogni. Számtalan lehetőség merülhet fel, a rendszer pedig elvileg "több száz" különböző színvariánst tud kezelni.

Nézzétek meg hogy is működik ez a valóságban.

Ti milyen más játékhoz tudnátok még elképzelni a Philips fényeit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)