Hirdetés

Fenyítsünk lángszóróval és gránátokkal

|

Nem célunk nyáladzó vadállatokat nevelni, ezért az Interactive Buddy maradjon csak virtuális keretek között.

Hirdetés

A szürke hétköznapok alatt felgyülemlett stressz levezetésére tökéletesen alkalmasnak bizonyul a Játéközön.hu kínálatában megtalálható Interactive Buddy névre hallgató szadistaképző játék, melyben egyetlen célunk, hogy vadalmamódjára vigyorgó karakterünk kedvét lelohasszuk. Ehhez pedig szinte minden fenyítőeszközt felhasználhatunk legyen szó lángszóról, rakétáról, gránátokról vagy éppen direkt előidézett földrengésről. Minél hatásosabb eszközökkel egzecíroztatjuk szerencsétlen bábut annál több pénzhez jutunk, melyből még durvább és brutálisabb eszközöket és módokat vásárolhatunk a felső menüsor igénybevételével. A figura meglehetősen jól tűri a bántalmazásokat, miközben ezen sorokat gépelem legalább már öt perce (sőt toltam mellette háromnegyedóra TF2-t is) lángoló testtel rohangál, de még mindig mosolyban úszik fizimiskája. Ha szeretnétek gyorsan pénzhez jutni szedjetek össze elegendő zsetont az „Explode At Mouse" tárgyra, használatával ugyanis csak úgy ömleni fog a pénz és nem kell órákon keresztül baseball labdákkal dobálni.

interactive_buddy-jo_7c.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)