Hirdetés

Féreg támadás a Second Life világában

|

Az MMO játékok felhozatala rengeteg különféle virtuális életet teremtett megannyi játékos számára, de a Second Life ennél kicsit tovább ment.

Hirdetés

Aki valódi pénzen akar virtuális életében is boldogulni, az csak a Second Life MMO felé fordulhat. A közel 1 milliós felhasználói bázis azonban igencsak meglepődött, amikor egy féreg támadásnak hála, a szerverek zárt ajtókkal várták a játékosokat. A „The Grey Goo”-nak nevezett féreg támadás egy arany gyűrű formájában jelentkezett, ami elkezdett sokszorozódni, egészen addig, míg a szerverek le nem álltak. Mivel az itt „élő” emberek nem kis összegeket fizettek virtuális életükért, ezért érthető, hogy minden veszélyforrást azonnal igyekeznek kijavítani. Nemrég egy copybot program okozott kisebb gondot, amikor a különféle objektumokat sokszorosítottak vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)