Hirdetés

Fesd az ördögöt a falra, és nyerd meg az 50 Diablo III bétakulcs egyikét!

|

Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy még a megjelenés előtt kipróbáljátok a sokak által látatlanban is az év legjobbjának kikiáltott Diablo III-at.

Hirdetés

A néphagyomány szerint balszerencsés dolog az ördögöt a falra festeni, ám ezúttal más a helyzet. Aki ugyanis közületek megcselekszi, amit gaz kísértőként a fülébe suttogunk, jó eséllyel indul az 50 db Diablo III bétakulcs valamelyikéért.



Természetesen nem várjuk el, hogy összepingáljátok otthonotok falát - vagy ami még rosszabb, más otthonában, vagy köztulajdonban tegyetek kárt -, bőven elegendő, ha papírra festitek a jó öreg patást, azt pedig egy fénykép erejéig rögzítitek a falon. Az elkészült fényképet töltsétek fel a GameStar Facebook oldalán található Diablo III - Ördögöt a falra! albumba, továbbá küldjétek el a nyeremenyjatek@idg.hu címre .

Határidő: 2012. 03. 25. éjfél

Figyelem, az első 10 képfeltöltő azonnal nyer, és még ma megkapja az áhított bétakulcsot. A fennmaradó 40 kulcsot pedig a hétvége folyamán érkezett művek készítői között fogjuk kisorsolni!

Aki pedig kedvet kapott a játékra, még mindig megrendelheti nálunk a Diablo III normál kiadását ajándék negyedéves GameStar előfizetéssel 14.990 forintért, vagy a Diablo III korlátozott példányszámban kapható gyűjtői kiadását féléves GameStar előfizetéssel 29.990 forintért.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)