Hirdetés

Feszegetné a határait a Larian Studios a következő játékával

|

A Baldur's Gate 3 sikerei után még magasabbra tenné a lécet a belga csapat.

Hirdetés

Elsöprő sikert aratott és minden bizonnyal sokaknak okozott hatalmas meglepetést a Larian Studios gondozásában készült Baldur's Gate 3. A csapat lelkesedése és a projekt iránt tanúsított példaértékű magatartása nem veszett kárba: mindamellett, hogy hatalmas sikerként könyvelhetik el a Dungeons & Dragons alapjain nyugvó kalandot, még az év játéka címre is jó eséllyel pályázhat a belga csapat RPG-je.

Nem csoda, már nagyban tervezgetik a jövőt, aminek igen komoly tervekkel vágnak neki, legalábbis a Larian Studios fejesének szavaiból erre következtethetünk.

Hirdetés

A nyilatkozat egyébként az idei The Game Awards jelölésekkel kapcsolatban került előtérbe, amikor is Swen Vincke, a stúdió alapítója és vezérigazgatója megköszönte a játékosok kitartó támogatását, miközben ehhez kapcsolódva néhány szót ejtett a csapat jövőjét illetően is. Egészen pontosan úgy nyilatkozott:

"Ez tényleg egy megtiszteltetés számunkra, különösen egy ilyen megjelenésekkel teli évben. Nagyon motiváló látni, hogy a mi kis »niche RPG-nk« ilyen hullámokat generál. Bárcsak mesélhetnék a következő nagy játékunkról is, de ezek a sikerek most tényleg arra ösztönöznek minket, hogy biztosak legyünk abban, hogy a következő játékunk több határt is feszeget majd. Nagyon izgatott vagyok ezzel kapcsolatban."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre azonban még semmi konkrétumot nem tudunk, és persze még az sem tiszta teljesen, hogy mire is utalt ezzel pontosan a vezető. Sokan egyébként jó esélyt látnak arra, hogy a csapat visszatér majd a Divinity: Original Sin szériához, és egy folytatással örvendeztetné meg a rajongókat. Egyébként ez nem is egy különösebben elrugaszkodott gondolat, hiszen nemrégiben maga Vincke árulta el, hogy mi is a tervük a szériával.

De persze ez is csak a találgatások egyike, amik cáfolására vagy megerősítésre minden bizonnyal még jó ideig várnunk kell. Addig is érdemes lesz figyelni a The Game Awardsot, ahol egyébként nyolc kategóriában kapott jelölést a Baldur's Gate 3, ami nem mellesleg az idei Golden Joystic Awardson is tarolt, így minden bizonnyal Geoff Keighley eseményén is csurran-cseppen majd neki valami.

Ha estleg rálesnétek a december 7-én megrendezésre kerülő The Game Awards jelöltek teljes listájára, akkor azt itt tehetitek meg.

Egyébként mit gondoltok, mi lehet majd a Larian Studios következő játéka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)