Hirdetés

Field Ops - végre valami más!

|

A Digital Reality másik, fejlesztés alatt álló játéka a Field Ops, amely már végre nem a hagyományos RTS stílusjegyeit viseli, pontosabban nem csak azokét, hiszen FPS nézettel is rendelkezik a játék. Az alkotásról szóló online cikkünket fogadjátok szeretettel!

Szerencsére ezúttal nem valami agyoncsépelt marketingfogásról van szó, ez a játék kétség kívül különbözik, a manapság megszokott stratégiáktól. Erre a játékra nem mondhatjuk azt, hogy szimplán stratégiai, hiszen lőhetünk benne akár FPS nézetben is. A hivatalos műfaja: Taktikai RTS/TPS/FPS hibrid. Már csak az RPG elemek hiányoznak, és olyan sokoldalú lenne, hogy az már kör.
Erre tessék »

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)