Hirdetés

FIFA 09 - A labdát, mindig a labdát figyeld!

|

Az EA Sports évről évre elhozza nekünk a legnépszerűbb sportágakat feldolgozó játékai továbbfejlesztett változatát.

Hirdetés

A FIFA 09 David Rutter producer szerint 250 (nem több és nem kevesebb) újítást tartalmaz elődjéhez képest. Például ide tartozik az, hogy test-test elleni küzdelem során figyelembe veszi a gép a tömeget és a fizikai erőt, így értelemszerűen a nagyobb és erősebb tudja vállal ellökni ellenfelét. Ugyanez igaz az ütközésre is, ahol a fizikai paraméterek, a játékosok sebessége az kollízió pillanatában mind-mind szerepet játszanak a végkimenetelben.



Új elem még az időjárás. Ki és be kapcsolhatjuk meccs előtt az esőt, s különböző napszakokban játszhatunk mérkőzéseket. A dinamikus időjárásváltozásra bizony még várnunk kell.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)