Hirdetés

FIFA 09 - A legtöbb PC nem bírná a konzolos grafikát

|

Az utóbbi évek Fifáihoz képest valóban szebb lett a PC-s változat, ám a lemaradás még mindig számottevőnek mondható.

Hirdetés

Évek óta szúrja a PC-s FIFA-rajongók szemét, hogy az aktuális csúcskonzollal rendelkező társaikhoz képest jóval puritánabb körítés mellett kénytelenek gólokat rúgni. A legújabb FIFA esetében már valóban beszélhetünk érdemi változásról, ami a külcsínt illeti. A játék szebb lett PC-n is, ám korántsem mutat olyan jól, mint egy PS3-on, vagy egy X360-on.

demo__2_.jpg


Phenom, az EAUK community menedzsere a PC-s rajongók kérdéseire válaszolva elárulta, hogy azért nem egyezik meg a PC-s változat a PS3-as és X360-as tesókkal, mert a gépek túlnyomó többségének CPU-ja nem bírna el az aktuális csúcskonzolokra szánt FIFA architektúrájával. A PC-s változat fejlesztésénél arra törekedtek, hogy a legjobb játékélményt a lehető legszebb (az átlag PC-k képességeinek figyelembevételével) grafikával párosítsák. Számításaik szerint a jelenleg játékra is használt PC-k mintegy 1-3 százaléka lenne alkalmas a konzolos verziók architektúrájának átültetésére. Tisztában vannak azonban azzal, hogy a PC folyamatosan fejlődik, ennek megfelelően ígérik, hogy a FIFA évről évre jobb és szebb lesz ezen a platformon is. Csupán idő kérdése, hogy mikor éri be, és hagyja le az aktuális konzolgenerációt.

fifa09pcversionbilder.jpg


Ha szeretnétek megtudni, hogy mennyit fejlődött a FIFA 09 a tavalyi kiadáshoz képest, akkor INNEN letölthetitek a demóját, amely több klubcsapat közül enged választani.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)