Hirdetés

FIFA 09 demó érkezik holnap!

|

Majd' minden létező platformra érkezik az ősz folyamán a legújabb FIFA, aminek játszható demóját holnap kipróbálhatjuk.

Hirdetés

A végre PC-n is next-gen, akarom mondani current-gen technológiával hódító (gy. k.: szebb lesz, mint volt) FIFA 09 állítólag több, mint 250 újítást tartalmaz az előző évadhoz képest. Ha Gyu rosszul viselkedne, büntetésből az összeset meg kell találnia és részletesen kifejtenie egy megateszt során.
Viccet félretéve, az új FIFA immáron lehetőséget ad arra, hogy meghatározzuk csapatunk stratégiáját, mintha mi lennénk a vezetőedző. A Be A Pro: Seasons névre keresztelt karriermód négy évet ad arra, hogy nemzeti hőst, élő legendát faragjunk egy játékosból.

fifa09.jpg


Nem is szaporítom tovább a szót, várjuk szeretettel a demót, hiszen kíváncsiak vagyunk arra is, miként sikerült azt a valóságba ültetni, hogy a játékosok immáron tömeggel, lendülettel, haladási sebességgel is bírnak, és ütközéseknél, becsúszásoknál mindezt figyelembe kell vennie a programnak.

P.S.: Mielőtt bárki megkérdezné, a demó PC-re is jön.

Rendszerkövetelmény: A lusofifa.blogspot.com oldalán megjelent a játék állítólagos gépigénye is. Miután hivatalos megerősítés még nem érkezett, hiba lenne készpénznek venni.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)