Hirdetés

FIFA 09 - Fociláz Angliában

|

Egész Anglia focilázban ég, ami nem is csoda, hiszen megjelent a FIFA 09, mely azonnal az élre ugrott az eladási listán.

Hirdetés

Két hétig nem talált legyőzőre a Star Wars: Force Unleashed, azonban az Erő a FIFA-széria legújabb darabjával már nem bírt. A sok-sok újdonsággal, végre next-gen grafikával felvértezett focijáték remélhetőleg visszaállítja rég megtépázott hírnevét a sorozatnak, hiszen évek óta csak hanyatlik a FIFA-franchise, és annak trónját már jó ideje a PES uralja. A tizes lista második helyére a Star Wars: The Force Unleashed csúszott vissza, míg a dobogó legalsó fokára a Brothers In Arms: Hell’s Highway került, mely egy hete még a negyedik helyen tanyázott.

fifa09logo.jpg
 

  1. FIFA 09 – EA
  2. Star Wars: The Force Unleashed – Acti-Blizz
  3. Brothers In Arms: Hell’s Highway – Ubisoft
  4. Wii Fit – Nintendo
  5. Mario Kart Wii – Nintendo
  6. Tiger Woods PGA Tour 09 - EA
  7. Wii Play – Nintendo
  8. Big Beach Sports – THQ
  9. Pure – Disney
  10. Carnival: Funfair Games – 2K Play

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)