Hirdetés

Fifa 09 - Megjött az első patch

|

Akit keveselné a gyárilag engedélyezett öt aktiválást annak mindenképpen érdemes telepíteni a javítást.

Hirdetés

Sajnos az aktiválások száma nem változik, azaz továbbra is öt alkalommal telepíthetjük gépünkre a a Fifa 09-et, de a tapasz segítségével azért jóval könnyebbé válik az életünk. Sok panasz érkezett a játékban alkalmazott védelemmel kapcsolatban. A DRM igen szigorú, és sokszor egy videokártya csere után közölte a felhasználóval, hogy a gép megváltozása miatt újra kell aktiválni a terméket, ami bizony elég nagy pimaszság, főleg azok számára akik nem egyben, hanem darabonként fejlesztik gépüket. A patch segítségével kikerülhetjük ezt a problémát. Lehetőség nyílik ugyanis deaktiválni számítógépünket, így visszakapunk egy aktiválási lehetőséget. Ez mondjuk még mindig nem tökéletes megoldás, de azért jóval humánusabb hozzáállás mint az eddigi vasszigor. A foltozás javít még néhány bosszantó hibát, ami leginkább az online játékosokat érinti, nekik tehát szintén kötelező a telepítés. Letöltés INNEN.

fifa_09_002.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)