Hirdetés

Fifa 10 Gameplay trailer

|

Hamarosan érkezik a Fifa 10, sőt szeptemberben a demó is megjön, de egy trailert azért még megnézhetünk előtte.

Hirdetés

A Fifa sorozat egy ideje kifulladni látszik, legalábbis a PC verzió nem sok újdonságot hozott az elmúlt években, ráadásul rendre rondább is volt, mint konzolos társai. Ennek most vége, a Fifa 10 méltó lesz régi híréhez. Ezt állítja az EA Sports, bizonyságul pedig egy szeptemberi demót, valamint egy kis feature trailert hoz fel.

A szokásos grafika tuning mellett (ami valahogy sosem tűnt fel PC-n), most már teljesen új játékelemekkel találkozhatunk a Fifa 10-ben. A 360 fokos cselezés, a fejlett MI-nek köszönhetően ügyesen mozgó játékosok csak a jéghegy csúcsa. AZ EA Sports ígér mindent, mi meg majd jól leteszteljük. Az alant látható kis vodeó ezen új játékelemekből mutat be néhányat, és azt kell mondanunk, hogy nem is néz ki rosszul. A Fifa 10 október 2-án érkezik, szinte minden platformra (Xbox 360, PS3, Wii, PSP, PS2, PC, DS).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)