Hirdetés

FIFA 11 - 2,6 millió eladott példány az első hétvégén

|

A FIFA 11 bombájával robbantott az EA

Hirdetés

Egy hétvége leforgása alatt cirka 2,6 millió FIFA 11-et értékesítettek Európában és az Egyesült Államokban. Semmi különös nincs hát abban, hogy az EA-nál csillogó tekinteteket lehet látni mostanság.


Az összbevétel így meghaladta a 150 millió dollárt, de nem csak ez az egyetlen érdekes adat illetve információ, amit a cég a jó hírrel együtt küldött. A FIFA 11 az első napokban így 29 százalékkal szárnyalta túl elődjét, és ez az időszak számított továbbá a legzsúfoltabb periódusnak a szervereken az összes eddigi EA Sports játékot számításba véve. Ez 18 millió labdarúgót takar. A siker tehát már megvan, de továbbfokozva az örömöt az EA bejelentette, hogy novemberben a játékosok ingyen megkapják az új FIFA 11 Ultimate Team játékmódot. Utóbbi platformjairól illetően nincs információnk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)