Hirdetés

FIFA 11 - A fícsörök csak 20%-a ismert

|

Bőven szolgálhat még meglepetéssel a FIFA 11

Hirdetés

A friss PSM3 magazin szerint a FIFA 11 eddig csak 20%-át mutatta meg különlegességeinek. Ha ez igaz, akkor nagy meglepetések érhetnek bennünket a következő hónapokban.

Ebbe az ismert 20%-ba eddig beletartozik a javított grafika, a variálható hanganyag és a továbbfejlesztett játékos-MI. A PSM3 most ezek mellé teszi még oda az új szerelési rendszert, aminek következménye, hogy a FIFA 11 sokkal inkább fog szólni a fizikai „összecsapásokról", mint eddig. Továbbá nem lehet szó nélkül elmenni az új Personality Plus rendszer mellett sem, amely a játékbeli karaktereket az igazi énjüknek megfelelően állítja be, tehát a valóságnak megfelelően lesznek gyorsabb és lassabb játékosok, olyanok akik jobban tudnak védeni, mint támadni és persze nem maradhatnak el a jellegzetes cselek sem. Az EA Sports nemrég cáfolta azokat híreket, hogy a FIFA 11 szeptember 24-én jelenne meg. Helyette biztosítottak minket arról, hogy a közeljövőben pontos megjelenési dátummal rukkolnak elő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)