Hirdetés

FIFA 11 - Nem rajong a mozgásérzékelésért

|

Valószínűleg sok gólt fog még rúgni a magyar válogatott, míg a mozgásérzékelés meghonosodik a FIFA játékokban

Hirdetés

Magyarul soká lesz az még. David Rutter a FIFA játékok mindenhatója egy interjúban elmondta az E3 alatt, hogy nem rajong túlságosan egyik mozgásérzékelős megoldásért sem.

Egy biztos: a FIFA 11 egyik verziót sem fogja támogatni. Rutter szavaival élve mert bár kapus poszton, vetődéskor akár még jól is lehetne használni, az már necces ha annyiból álla móka, hogy a TV előtt állva egy helyben rugdosódunk. A Sony 3D technológiájával viszont már nem áll ennyire hadilábon a gárda. Bár már vannak tapasztalataik e téren, sőt már kifejezetten dolgoznak az ügyön, a FIFA 11-ből még ez is kimarad. „Ha valamit csinálunk, akkor azt jól akarjuk csinálni."- érvelt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)