Hirdetés

FIFA 12 - indul a GameStar kupa, előfizetést nyerhetsz

|

Ha szeretnél egy negyed éves GameStar előfizetést nyerni, akkor irány a magyar ESL (Electronic Sports League) Magyarországi közösségének oldala, ahol FIFA 12 kupa keretében mérkőzhetsz meg a legjobbakkal.

Hirdetés

A magyar ESL FIFA 12-es közössége már egy ideje rendszeres versenyeket szervez, mi pedig szeretnénk a legjobbakat egy kellemes nyereménnyel is motiválni, így a GameStar kupa (részletek itt) keretében most a győztes negyed éves GameStar magazin előfizetést kap ajándékba.



Fontos részletek a versenyről:
2 kupa, mindkettőből a TOP4 helyezett jut be egy végső TOP8-as döntőbe.

Kezdés:   I. kupa: 2012.08.13
             II. kupa: 2012.08.20
             8-as döntő: 2012.08.23

Lebonyolítás: 32 fő kupánként, 1 meccs/forduló, döntetlen esetén új meccs és aranygól. Díjazás: 3 havi GameStar előfizetés.



Ha bármilyen kérdésed van az ESL regisztrációval kapcsolatban (ez mindenképpen szükséges a részvételhez), akkor itt minden infót megtalálsz, de a közösség Facebook oldalán a vezetők örömmel válaszolnak minden egyéni kérdésre is.

Ha kíváncsi vagy hírekre, érdekességekre a hazai FIFA 12 játékosok versenyei, közösségi élete kapcsán, akkor ezen az oldalon érdemes kutakodni. Reméljük minél többen neveztek, kíváncsian várjuk, ki lesz a legjobb, röpül is neki a GameStar azonnal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)