Hirdetés

FIFA 13 - GameStar Kupa eredményhirdetés

|

Véget ért a négy héten át zajló GameStar Cup Series, lássuk a győzteseket!

Hirdetés

A magyar ESL által lebonyolított GameStar kupán ESL és GameStar ajándékokért küzdöttek a résztvevők a FIFA 13-ban.

A játékosok négy selejtezőn keresztül harcoltak a 6+2 kiadó helyért, hogy a fináléba juthassanak. A 6 legtöbb pontot szerzett játékos kvalifikálta magát először a TOP8-as fináléba, másodszor pedig akik a legtöbb meccset vívták a ladderban.

urbanszki13 mindkét porondon nagyot alkotott, a selejtezőben szerzett pontok alapján és a ladder mérkőzések száma alapján is biztos továbbjutó volt. Ennek eredményeként 1 játékossal kevesebb szerepelt a fináléban és az első fordulóban nem kapott ellenfelet a teljesítménye elismerése miatt, így jutott egészen a döntőig. Először HGabor7 volt az ellenfele, akit 2:0-ás összesítéssel győzött le.

A másik ágon ezioo nyújtott kiemelkedően jó teljesítményt, mind a selejtezőben, mind a fináléban. Első körben fenes24 volt az ellenfele, akit nagy harcok árán 2:1-re győzött le. Az eldöntőben egy jó kis párosítás jött össze, RolanD volt az ellenfele, aki a selejtezőben győzni is tudott, de ezioo maga előtt látva, hogy már csak egy lépcsőfok áll közte és a döntő között, összeszedte minden erejét és 2:0-val a döntőbe lőtte magát.

A döntőben 2:0-ás összesítéssel urbanszki13 nyerte meg a négy héten át zajló FIFA 13 GameStar Cup Series-t, második ezioo lett, a harmadik helyen pedig RolanD végzett. Az első helyezett nyereménye 3 hónap ESL prémium + 3 hónap Gamestar előfizetés, a másodiké 2 hónap ESL prémium + 2 hónap Gamestar előfizetés, a harmadiké 1 hónap ESL prémium + 1 hónap Gamestar előfizetés.

Gratulálunk minden résztvevőnek és a győzteseknek, sok sikert kívánunk a továbbiakban is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)