Hirdetés

FIFA 14 - akkor máris javítanánk kicsit

|

Megjött az első szépségtapaszt a FIFA 14-hez és az EA tovább dolgozik a játék egyensúlyozásán.

Hirdetés

A FIFA 14-gyel Amerikában már bőven játszanak az emberek és a visszajelzések alapján azért van még mit javítani a játékot. De nincs mitől félni, az EA Canada rajta van a dolgon, úgyhogy mire elér hozzánk, már minden rendben lesz.

A FIFA 14 első napos patch-e különböző stabilitási problémákat orvosol és kis javításokat eszközöl a Skill Game-eknél és a Creation Centre módoknál. Az EA honlapján a csapat elmondta, hogy az első javítócsomag azokat a problémákat hivatott megoldani, amikre a játékosok panaszkodtak a béta, illetve az early access időszaka alatt. 

Az EA Canada még tovább dolgozik a beadások és szögletek utáni fejesek, illetve a csavart lövések hatékonyságán és az ívelések pontosságán. A fejlesztők elmondták, hogy tisztában vannak vele, hogy egyes játékosoknál alkalmanként lefagy a játék és azt ígérték, hogy igyekeznek minél előbb megoldást találni a problémára. 

A csodálatos hírek mellé érkezett még két teljes Barca - Real Mardid és Manchester United - Manchester City meccs is, amit most meg is tekinthettek:

A FIFA 14 megjelenése szeptember 27-én várható kis hazánkban és addigra remélhetőleg ezek a problémák is megoldódnak. A játékot elsőként a GameNighton is kipróbálhatjátok majd, ráadásul a FIFA 14 versenyünkön értékes ajándékokat is nyerhettek. 

Platformok: Android iOS Nintendo 3DS Nintendo Wii PC PlayStation 2 PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Sony PSP Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)