Hirdetés

FIFA 16 - szemüveget kap a bíró

|

Egy nagyobb frissítés érkezik a FIFA 16-hoz, ami több dolgot csiszol a játékmenet kapcsán, többek között a bíró döntései is javulnak több szituációban.

Hirdetés

Bár az igazán nagy változásokat csak évről évre az újabb részeknél vehetjük észre a sorozatban, a FIFA 16 játékmenetén több frissítésben a megjelenés óta is csiszoltak, ezt pedig egy újabb patch-csel folytatják. A bíró viselkedése mellett a védekezés, az MI által irányított játékosok helyezkedése és néhány apróság az Ultimate Team módban is változik.

Az EA Canada finomhangolta a játékosok fizikáját is, hogy jobb döntések szülessenek, főleg a büntetők tekintetében. A védekezés kapcsán a "Secondary Contain", az "Interception" és az "Aggressive Interception" rendszereken módosítanak kicsit a fejlesztők: a játékosok viselkedése mellett állítottak azon is, mennyire fáradnak a védőink, ha ezeket a technikákat használjuk, így kiegyensúlyozottabbá téve a meccseket. A FIFA 16-ban ezentúl elvileg nem találkozunk azzal a hibával, hogy az automatikus szerelés nem indul el akkor sem, ha jól pozicionáljuk a játékosunkat.

Továbbá a mesterséges intelligencia is jobban segít majd minket a támadók helyezkedésével a frissítés megjelenése után. Végül, de nem utolsó sorban néhány Chemistry bónusz lesz erősebb az Ultimate Team módban, egészen pontosan azok, amik a távoli lövéseket, a passzolást és a védőknél a passzok lefülelését javítja.

Ti nyomjátok még a meccseket a FIFA 16-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)